Buzluktan çıkarılan yaprak sarmalarının pişirme süresi hakkında kesin bir bilgi verebilir misin? Özellikle hangi pişirme yönteminin daha hızlı olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, bu sarmaların bir süre beklemesi gerektiğini okuyunca, ne kadar süre bekletmek gerektiğini de öğrenmek isterim. Tencere ve fırın arasında bir tercih yapmam gerektiğinde hangi yöntem senin için daha avantajlı oldu?
Buzluktan çıkarılan yaprak sarmalarının pişirme süresi hakkında kesin bir bilgi verebilir misin? Özellikle hangi pişirme yönteminin daha hızlı olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, bu sarmaların bir süre beklemesi gerektiğini okuyunca, ne kadar süre bekletmek gerektiğini de öğrenmek isterim. Tencere ve fırın arasında bir tercih yapmam gerektiğinde hangi yöntem senin için daha avantajlı oldu?
Cevap yaz