Etsiz yaprak sarma yapımında en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz? İç harcın hazırlanması sırasında pirinci yıkamak ve nişastasını azaltmak gerçekten lezzet farkı yaratıyor mu? Ayrıca, yaprakları haşlarken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşırı haşlamaktan kaçınmak için ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz? Pișirme sürecinde sarmaların dağılmaması için tabak kullanmak gerçekten etkili mi? Kendi tarifinize eklediğiniz farklı malzemeler var mı?
Etsiz yaprak sarma yapımında en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz? İç harcın hazırlanması sırasında pirinci yıkamak ve nişastasını azaltmak gerçekten lezzet farkı yaratıyor mu? Ayrıca, yaprakları haşlarken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşırı haşlamaktan kaçınmak için ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz? Pișirme sürecinde sarmaların dağılmaması için tabak kullanmak gerçekten etkili mi? Kendi tarifinize eklediğiniz farklı malzemeler var mı?
Cevap yaz